… ALTSÅ DEN HELT RIGTIGE OG IKKE BARE ENDNU EN STANDARD LØSNING.

Umiddelbart var det ikke fordi vores krav var urimelige, men vi kunne ikke finde et produkt der imødekom vores behov og forventninger til kvalitet, funktion og pris.

Vi tog derfor skeen i egen hånd og besluttede os for at starte egen produktion under navnet DIPSTER. Processen blev længere end først antaget, men da produktionen var på plads og de første kunder vendte glade tilbage, stod det klart at der et kæmpe behov i markedet.

MERE END EN LEVERANDØR

Ikke kun for mayo og dip, men for en leverandør der, fra nærmeste hold, kender arbejdsgangene, udfordringerne og som tilbyder relevante produkter og løsninger, der for alvor gør forskel.

En leverandør der vægter klassiske værdier som tillid, ordentlighed og integritet, men som i lige så høj grad stræber efter at være sparringspartner der byder ind med nærvær, faglighed, markedsindsigt og udvikling. 

Ingen tvivl om at DIPSTER kunne udfylde rollen, men vi ville gerne mere og favne bredere. Derfor startede vi FoodOne.

Bag FoodOne finder du et team af erfarne fagfolk der brænder for god smag og stærke koncepter. Vi kender branchen inde fra og er vant til selv at have hånden på kogepladen.

Hver især byder vi ind med forskellige kompetencer, men alle har det til fælles at karrieren startede i restaurationsbranchen. Vi deler samme passion og taler samme sprog – både internt og med vores kunder og samarbejdspartnere.

Vores branche erfaring, faglig viden og indsigt fra hele værdikæden omsætter vi til innovative produkter og håndgribelige løsninger der skaber størst mulig værdi vores kunder og deres forretninger.

Har du en udfordring, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi er altid klar på at hjælpe. Skulle det ske at vi ikke selv har produktet eller løsningen du søger, så hjælper vi dig alligevel gerne på rette vej.

Først og fremmest er FoodOne samarbejdspartneren vi selv søgte og ikke fandt. Vores mission er at skabe langvarende relationer og gennem nærvær og forståelse at byde ind med håndgribelige og værdiskabende løsninger.

ALTID STÆRKESTE OPSTILLING

FoodOne er et stærkt team med alsidige kompetencer og stor erfaring fra food-branchen.
Vi glæder os til at høre fra dig.

CASPER RUDNICKI

Managing Partner

Produktion & kontor

Industrivej 10-14
DK – 7430 Ikast

KONTAKT

Tel: +45 22 19 31 13
E-mail: info@foodone.dk

CVR / VAT : 42 37 64 18

Linkedin knap der linker til linkedin/foodonedk
Link til kontrol rapport